Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2017


Φωτογραφία του χρήστη Αγωνιστικη Κινηση Αρτοποιων.
ΚΑΛΕΣΜΑ
Συνάδελφοι – Συναδέλφισες
Οι ψεύτικες ελπίδες που καλλιεργεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ περί δίκαιης ανάπτυξης και επιστροφής στην κανονικότητα αποδεικνύονται στάχτη  στα μάτια μπροστά στα αντιλαϊκά πεπραγμένα της.
Με τον προϋπολογισμό του 2018 συνεχίζει το αντιλαϊκό της έργο, όπως και των προηγούμενων κυβερνήσεων, διατηρώντας τη φοροληστεία στα ύψη, τσακίζοντας συντάξεις, παροχές και δικαιώματα.
Πάνω στην καταλήστευση του εισοδήματος των αυτοαπασχολούμενων και των εργαζόμενων , πριμοδοτεί με νέα πακέτα χρηματοδότησης τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους επιβεβαιώνοντας ότι η ανάπτυξη που ευαγγελίζονται είναι κοστούμι κομμένο και ραμμένο στα δικά τους μέτρα.

Έχει το θράσος να μιλά για κοινωνική προστασία και στήριξη των αυτοαπασχολούμενων εξαγγέλλοντας νέα ρύθμιση 120 δόσεων αποκρύπτοντας ότι:
Διατηρεί στο ακέραιο την προκλητική φορολόγηση από το 1ο ευρώ για τους αυτοαπασχολούμενους, τον ΕΝΦΙΑ και το τέλος επιτηδεύματος, επιβάλλοντας συνθήκες οικονομικής ασφυξίας.
Αυξάνει από 1/1/2018 τις ασφαλιστικές εισφορές, με την πρόσθεσή  τους στο ποσό υπολογισμού της εισφοράς της επόμενης χρονιάς, για τις συντάξεις πείνας που έχει θεσμοθετήσει.
Διατηρεί στο ακέραιο τις ηλεκτρονικές κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών, δεσμεύοντας ακόμα και ακαθάριστα ποσά.
Έχει ήδη συμφωνήσει στο επόμενο πακέτο αντιλαϊκών μέτρων στα πλαίσια της 3ης αξιολόγησης, με βασικό, τη γενίκευση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών βάζοντας χέρι σε σπίτια και Επαγγελματικές στέγες για χιλιάδες συναδέλφους που δεν καταφέρνουν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.
Ήδη συζητιούνται 82 νέα προαπαιτούμενα μέτρα  ενόψει της 4ης αξιολόγησης.
Και ενώ πραγματοποιείται σε βάρος μας όλη αυτή η βάρβαρη επίθεση για την Ομοσπονδία μας ¨ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ!¨ Τα σοβαρά προβλήματα επιβίωσής μας προκύπτουν από την εφαρμογή των πολιτικών αυτών και των μέτρων που παίρνει η κυβέρνηση, με τις οδηγίες βέβαια και τις κατευθύνσεις της Ε.Ε. Αυτά πρέπει να αντιπαλέψουμε, αυτά πρέπει να ανατρέψουμε με οργάνωση της πάλης και του αγώνα μας. Σε αυτά η Ομοσπονδία πρέπει να πάρει θέση και να διεκδικήσει.
Η Αγωνιστική Κίνηση Αρτοποιών λέει : 
Ως Εδώ!!
Και καλούμε κάθε Συνάδελφο να πάρει τη θέση του στον Αγώνα για την ανατροπή αυτής της πολιτικής.
Όσο σκληρά και αν δουλέψει, δεν μπορεί να αντισταθεί μόνος του την αντιλαϊκή καταιγίδα που συνεχίζεται.
Να απορρίψει τα τραπέζια του κοινωνικού διαλόγου στα οποία θρονιάζονται οι συνδικαλιστικές ηγεσίες των ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ, τα οποία όχι μόνο δεν έδωσαν λύση στα προβλήματα του, αντίθετα αποδείχθηκαν δούρειος ίππος στην οργάνωση της πάλης του.
Μόνη λύση οι μαζικοί Αγώνες για την ανατροπή αυτής της πολιτικής.
Δεν είμαστε μόνοι!!
Ενώνουμε τη φωνή μας, με τους εργατοϋπαλλήλους, τα μαζικά κινήματα που παλεύουν για τα δικά τους αιτήματα.
Η επίθεση στα δικαιώματα και το εισόδημα της λαϊκής οικογένειας μας αφορά όλους.
Μαζί μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον κοινό αντίπαλο, να ανοίξουμε το δρόμο της αντεπίθεσης. 
Καλούμε  όλους τους συναδέλφους αρτοποιούς σε μαζική κινητοποίηση και συμμετοχή στα συλλαλητήρια              
ΠΕΜΠΤΗ  14 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2017  σε κάθε πόλη.
ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 10:30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ 
ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 10:30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

                                                                  
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ :
·         Άμεση ένταξη των αυτοαπασχολούμενων στο αφορολόγητο, όπως ισχύει για όλους. Να σταματήσει το απαράδεκτο καθεστώς της φορολόγησης από το 1ο ευρώ, το τέλος επιτηδεύματος, ο ΕΝΦΙΑ
·         Τον άμεσο τερματισμό των κατασχέσεων και των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών
·         Τέρμα στις νέες περικοπές σε συντάξεις - παροχές – επιδόματα. Άμεση ανάκτηση των απωλειών σε συντάξεις και παροχές υγείας πρόνοιας, δωρεάν για όλους.
·         Νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακάτικης αργίας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου