Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ 2-3&4 ΔΕΚΕΜΒΡΗ

Αποτέλεσμα εικόνας για εκλογες επιμελητηριων
ΓΙΑ ΤΟ ΒΕΑ
 Στις 2, 3 και 4 Δεκεμβρίου 2017, ημέρες Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα αντιστοίχως, θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη οργάνων Διοίκησης του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας. Οι ώρες διεξαγωγής της ψηφοφορίας θα είναι από 09:00 έως 19:00.
Χώροι διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας, θα είναι:
o   Το κατάστημα του Επιμελητηρίου (Ακαδημίας 18 – Αθήνα)
o   Η αίθουσα Τύπου του Ολυμπιακού Ποδηλατοδρομίου (Ο.Α.Κ.Α. – Είσοδος Ε΄ – ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ, επί της Λεωφ. Σπύρου Λούη)

ΓΙΑ ΤΟ ΕΒΕΑ
Η Εκλογική Επιτροπή του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), γνωστοποιεί στις επιχειρήσεις μέλη του ΕΒΕΑ, ότι :
      Οι Εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΒΕΑ, θα διεξαχθούν στις 2, 3 και 4 Δεκεμβρίου 2017 (ημέρες Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα) και ώρες από 09:00 έως 20:00, στο Κτήριο του ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7 –Αθήνα).


ΓΙΑ ΤΟ ΕΕΑ

Όπως είναι γνωστό, την 2α, 3η και 4η Δεκεμβρίου 2017, ημέρες Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα, αντίστοιχα διεξάγονται οι εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.
 Η εκλογή θα αρχίζει την 9η π.μ. και θα λήγει την 7η μ.μ. εκάστης ημέρας. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία του ΕΕΑ, Πανεπιστημίου 44, Αθήνα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου