Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΕΜΠΤΗ 9 Νοέμβρη 2017 ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Φωτογραφία του χρήστη Αγωνιστικη Κινηση Αρτοποιων.













ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ
 9 Νοέμβρη 2017  στις 18:30 στο Σύνταγμα

Με τον ερχομό των θεσμών η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ , επισπεύδει να κλείσει την τρίτη αξιολόγηση, να ξεκινήσει το νέο γύρο αντιλαϊκών μέτρων. Νέες μειώσεις σε συντάξεις και κοινωνικές παροχές, νέα εμπόδια στην κήρυξη  απεργιών, έναρξη των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών για τα "κόκκινα" δάνεια στις τράπεζες, την πορεία της αποπληρωμής των ληξιπρόθεσμων χρεών του Δημοσίου σε ιδιώτες.
Η “δίκαιη ανάπτυξη” που διαφημίζει η κυβέρνηση, δεν αφορά τους αυτοαπασχολούμενους, τους εργαζόμενους, το λαό, εμάς. Αφορά μια χούφτα εφοπλιστές, βιομήχανους και τραπεζίτες.
Την ώρα που η κυβέρνηση δαπανά 2,4 δις για τη πολεμική μηχανή του ΝΑΤΟ, μπλέκοντας  μας όλο και πιο βαθιά σε επικίνδυνους στρατιωτικούς  σχεδιασμούς, έχει το θράσος να μας φορολογεί από το πρώτο ευρώ εμάς τους αυτοαπασχολούμενους, να μην ορίζει αφορολόγητο όριο. Ενώ γυρίζει στα φόρουμ των  επιχειρηματικών ομίλων και τους τάζει φοροαπαλλαγές και φορολογικούς παραδείσους για να επενδύσουν, εντείνει τη φοροληστεία σε βάρος μας.
Κανένα να μην ξεγελούν οι ρυθμίσεις που διαφημίζει η κυβέρνηση ότι παίρνει για τους καταχρεωμένους αυτοαπασχολούμενους και μικρούς επαγγελματίες-βιοτέχνες.
Η πραγματικότητα είναι ότι έχει ξεκινήσει ένα ανελέητο κυνηγητό κατασχέσεων σε σπίτια και λογαριασμούς, καταχρεωμένων  νοικοκυριών, φτωχών αυτοαπασχολούμενων. Η πραγματικότητα είναι ότι πάνω από 200.000 γενικά συνάδελφοί μας χρεωστάνε στο ταμείο.

Δεν πάει άλλο. Ως εδώ.

Μαζί με τα άλλα λαϊκά στρώματα που θίγονται το ίδιο με εμάς, να ορθώσουμε εμπόδια  στις πολιτικές που χρεοκοπούν το λαό, που καταστρατηγούν όποια δικαιώματα έχουν απομείνει. Αυτή είναι η λύση στα καθημερινά αδιέξοδα που βιώνουμε οι μικροί επαγγελματοβιοτέχνες  και οι οικογένειες μας . Ο αγώνας και η κοινή πάλη με τους εργαζόμενους είναι το συμφέρον κάθε φτωχού επαγγελματία, βιοτέχνη, εμπόρου του κάθε  αυτοαπασχολούμενου που υποφέρει ο ίδιος και η οικογένειά του 10  χρόνια τώρα από μία μια κρίση, που δεν δημιούργησαν οι ίδιοι, αλλά τη πληρώνουν.
Καμία συναίνεση, κανένας συμβιβασμός, μην περιμένουμε τίποτα από συμβιβασμένες ηγεσίες του κλάδου μας.
Απαντάμε στην επίθεση της κυβέρνησης και κλιμακώνουμε την πάλη μας.

ΠΕΜΠΤΗ  9 Νοέμβρη 2017 
στις 18:30 στο Σύνταγμα  



ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ  6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛ. ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ




για την Αγωνιστική Κίνηση Αρτοποιών

Ιάσων Καπλάνης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου