Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ......

Φωτογραφία του χρήστη Αγωνιστικη Κινηση Αρτοποιων.

Συνάδελφοι,
Οι Τρείς εκλεγμένοι σύμβουλοι με το ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Κίνησης Αρτοποιών καθώς και όλοι οι υποψήφιοι με το συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς τους συναδέλφους που μας στήριξαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους, έτσι ώστε να εκλεγούμε και να συμμετάσχουμε μέσα από την ΣΑΑΠΠ. Καθώς  και για την αύξηση των συνέδρων μας στην Ομοσπονδία  Ο.Α.Ε. κατά μία έδρα ( από δύο σε τρείς ).
Όλοι μαζί δώσαμε μια εκλογική μάχη ορθώνοντας και προτάσσοντας τα σημαντικά προβλήματα του κλάδου μας, ζητώντας από τους συναδέλφους να εκλέξουν μαχητικό διεκδικητικό Διοικητικό  Συμβούλιο με ανάδειξη συναδέλφων αγωνιστών μέσα από το ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Κίνησης Αρτοποιών. 
Οι εκλεγμένοι Σύμβουλοι στη ΣΑΑΠΠ και αντίστοιχα στην Ομοσπονδία θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον αγώνα για να μην περάσουν τα μέτρα που δεν έχουν τελειωμό και που αφορούν σε πολύ  μεγάλο βαθμό τον κλάδο μας όπως πολλές φορές έχουμε εξηγήσει. Είτε μέσα από την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ με άμεση επίδραση στην βιοτεχνική αρτοποιία, είτε μέσα από τις βάρβαρες συμφωνίες της κυβέρνησης- βρισκόμαστε μπροστά σε νέα - με το κουαρτέτο πλήττοντας το σύνολο  των εργατικών λαϊκών στρωμάτων.  
Μπροστά έχουμε μια πολύ δύσκολη τριετία, πιο δύσκολη από την προηγούμενη. Να είστε σίγουροι ότι η ψήφος στην Αγωνιστική Κίνηση μόνο χαμένη δεν πήγε, είναι η ψήφος αυτή που θα είναι μπροστά και πρώτη σε όλους αυτούς τους αγώνες που θα δοθούν. Η συνεχής συμμετοχή δίπλα μας θα είναι το πιο δυνατό όπλο μας.
                                 Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας
                               Οι υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο της

                               Αγωνιστικής Κίνησης Αρτοποιών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου