Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δεκαήμερη αναστολή προστίμων για τα POS ζητεί η ΕΣΕΕ

Δεκαήμερη αναστολή προστίμων για τα POS ζητεί η ΕΣΕΕ
Να μην προχωρήσουν στην επιβολή προστίμων για 10 μέρες οι ελεγκτές ζητεί η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) προκειμένου να δοθεί το χρονικό περιθώριο στους εμπόρους να εναρμονιστούν με τη νομοθεσία και να αναρτήσουν στο ταμείο το σήμα σχετικά με το αν δέχονται ή όχι τις ηλεκτρονικές πληρωμές.
Στην επιστολή του προέδρου της ΕΣΕΕ Βασίλη Κορκίδη προς την γενική γραμματεία Εμπορίου και τους περιφερειάρχες αναφέρεται:
«H συνομοσπονδία ήδη έχει ξεκινήσει την αποστολή των σχετικών σημάτων υπό την μορφή αυτοκόλλητου προς τις ομοσπονδίες και τους εμπορικούς συλλόγους σε ικανές ποσότητες που θα καλύψουν το σύνολο των επιχειρήσεων μελών τους.
Ωστόσο, για να ολοκληρωθούν οι σχετικές ενέργειες, τις οποίες με προθυμία δέχονται οι εμπορικές επιχειρήσεις, χρειάζεται και ένα μικρό χρονικό διάστημα προσαρμογής.
Για το λόγο αυτό και προκειμένου να μπορέσουν να ενημερωθούν οι επιχειρηματίες και ακολούθως να εναρμονιστούν με τις απαιτήσεις του νόμου, χωρίς παρενέργειες και αχρείαστα πρόστιμα ιδιαίτερα σε αυτήν την δύσκολη εποχή, παρακαλούμε για μία σχετική ευελιξία των ελεγκτικών μηχανισμών της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Καταναλωτή και των τμημάτων Εμπορίου που εδρεύουν στις περιφέρειες».
Πηγή: ΕΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου