Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΝΟΜΟ


  Αποτέλεσμα εικόνας για αναπτυξιακοσ 2016  Αποτέλεσμα εικόνας για αναπτυξιακοσ 2016
Ο νέος αναπτυξιακός νόμος που βρίσκεται στα σκαριά δεν έχει να προσφέρει απολύτως τίποτα στο μικρό φούρνο της γειτονιάς, αντιθέτως έχει να φέρει και άλλα προβλήματα.
Είναι μια σειρά νέων μέτρων, κομμένων και ραμμένων στα μέτρα του μεγάλου κεφαλαίου, όπου θα προσφερθεί εκ νέου ζεστό χρήμα για την ανάπτυξη τους σε κλάδους που δραστηριοποιούνται ώστε να βρεθούν σε ισχυρότερη θέση απέναντι στους ανταγωνιστές τους. Όπου και στον δικό μας κλάδο η ισχυροποίηση της βιομηχανοποίησης θα μπορέσει να κάνει και άλλα βήματα εις βάρος μας. Γελιούνται οικτρά όσοι νομίζουν ότι αυτός ο νέος νόμος θα φέρει θετικά πρόσημα στις δουλειές μας και θα έρθει επιτέλους η πολυπόθητη ανάπτυξη. Ήδη μέχρι σήμερα  μόνο πληγές που ολοένα και μεγαλώνουν μετράμε μέσα στα μαγαζιά μας. Όσο ρόδινα προσπαθούν να μας τα παρουσιάσουν, η εικόνα που έχουμε εμείς που ζούμε μέσα στην πραγματική οικονομία το τραγική και ζοφερή είναι λίγο ως χαρακτηρισμός.
Η Αγωνιστική Κίνηση Αρτοποιών καταγγέλλει την πρόσκληση της ΟΑΕ για έκτακτη συνεδρίαση στις 31-07-2016 με θέμα "την κατάθεση πρότασης στα πλαίσια του επιχειρησιακού προγράμματος" ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ " , ενημέρωση- συζήτηση. Απόφαση". Είναι άλλη μία εκδούλευση που προσφέρει η Ομοσπονδία μας απέναντι στο μεγάλο κεφάλαιο έτσι ώστε να περάσουν και άλλα μέτρα εις βάρος μας όσο πιο ανώδυνα γίνεται, έτσι ώστε να προχωρήσουν και άλλο οι ανακατατάξεις στην αγορά του ψωμιού  προς όφελος των S/M και την βιομηχανία ψωμιού. Αφού πια μας έχουν πάρει τα πάντα, μέχρι και την ταυτότητά μας, τώρα φέρνουν τα τελειωτικά χτυπήματα. Οι μόνοι φουρνάρηδες που έχουν να κερδίσουν από εδώ και πέρα είναι οι "φουρνάρηδες"  που πουλάνε κατεψυγμένη ζύμη και όσοι τους προσφέρουν αυτήν την εκδούλευση έτσι ώστε να πετύχουν πιο εύκολα τους σκοπούς τους.
Ας αποδείξει έστω και την ύστατη στιγμή η Ομοσπονδία ότι έχουμε άδικο, οι αποφάσεις που θα πάρει να είναι αποφάσεις σύγκρουσης με όλους αυτούς που μας κλέβουν την ζωή μας. Αποφάσεις που θα τους βάλει μπροστάρηδες στον πραγματικό αγώνα που δίνουμε να κρατηθούμε ζωντανοί στον χάρτη της οικονομίας ως κλάδος, Αποφάσεις σύγκρουσης μέχρις εσχάτων ώστε να κερδηθούν πίσω όλα αυτά που μας πήραν με κυριότερο αυτό της ταυτότητάς μας, του φούρναρη, αυτού που ξεροσταλιάζει στο μαγαζί του να κάνει το καθημερινό ψωμί της ελληνικής λαϊκής οικογένειας. Όλα τα υπόλοιπα είναι φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Ο κλάδος των αρτοποιών μέχρι σήμερα έβγαζε πραγματικούς αγωνιστές της ζωής γενιές και γενιές. Ας συνεχίσουμε αυτό το φωτεινό παράδειγμα.              


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου