Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δωρεάν συμμετοχή επιχειρήσεων-μελών του ΕΕΑ στην 81η ΔΕΘ

Δωρεάν συμμετοχή επιχειρήσεων-μελών του ΕΕΑ στην 81η ΔΕΘ

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών στο πλαίσιο των δράσεων υποστήριξης των μελών του, εξασφάλισε προνομιακό πακέτο συμμετοχής τους στην 81η ΔΕΘ.  

 

Συγκεκριμένα, για τα μέλη του ΕΕΑ τα οποία θέλουν να παρουσιάσουν την επιχείρησή τους στη ΔΕΘ, πέραν των διευκολύνσεων που επιτεύχθηκαν, η διοίκηση εξετάζει και τη δωρεάν κάλυψη συγκεκριμένων εξόδων με κύριο την κάλυψη των τ.μ. (ίχνους εδάφους) των σταντ.

 

Το ΕΕΑ καλεί τα μέλη που θέλουν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα να υποβάλουν τις σχετικές αιτήσεις.

 

 

Η ανακοίνωση

 

 

Πρόσκληση ενδιαφέροντος συμμετοχής στην 81η ΔΕΘ με τη στήριξη του ΕΕΑ

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι – Επαγγελματίες

 

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών στο πλαίσιο των δράσεων υποστήριξης των μελών του προχωρά σε σταθερή συνεργασία με τη «Δ.Ε.Θ.- HELEXPO», προκειμένου να στηρίξει και να ενισχύσει τηνεξωστρέφεια των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Η συνεργασία αυτή αποσκοπεί στην επίτευξη προνομιακών τιμολογίων για τη συμμετοχή και προβολή των επιχειρήσεων σας στις εκθέσεις- εκδηλώσεις της «ΔΕΘ- HELEXPO».

Η πρώτη ευκαιρία συμμετοχής είναι στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί από 10 - 18 Σεπτεμβρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης με ενδεικτικό σταντ εμβαδού από 8 τ.μ.

 

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών προτίθεται να διευκολύνει τα μέλη του εξασφαλίζοντας προνομιακές τιμές στην ενοικίαση εξοπλισμένου ή μη, χώρου (σταντ), εντός συγκεκριμένου περιπτέρου, σύμφωνα με τα παρακάτω προνομιακά πακέτα.

 

 

Η διοίκηση του ΕΕΑ, εξετάζει επιπλέον τη δωρεάν κάλυψη συγκεκριμένων εξόδων με κύριο την κάλυψη των τ.μ. (ίχνους εδάφους) των σταντ.

 

Τι περιλαμβάνει το πακέτο από τη ΔΕΘ

 

Το οικονομικό πακέτο με κράτηση μέσω του Επιμελητηρίου, είναι 63€/τ.μ. πλέον ΦΠΑ χωρίς εξοπλισμό ανεξαρτήτων όψεων (ίχνος εδάφους), συν17€/τ.μ. πλέον ΦΠΑ για εξοπλισμένο stand (τύπου 2), όταν η επίσημη τιμή καταλόγου είναι 110€/τ.μ. πλέον ΦΠΑ χωρίς εξοπλισμό, συν 19€/τ.μ. πλέον ΦΠΑ για εξοπλισμένο stand (τύπου 2).

 

Η βασική τιμή των μη εξοπλισμένων stand περιλαμβάνει μόνο τη γενική καθαριότητα, ενώ τα εξοπλισμένα stand (τύπος 2) διαθέτουν επιπλέον βασικό εξοπλισμό, όπως: διαχωριστικά, μετώπη με την επιγραφή του εκθέτη, αριθμό του stand,  1  γραφείο info desk, 1 τραπεζάκι και 3 καρέκλες. Επίσης  περιλαμβάνονται οι δαπάνες φωτισμού, ψύξης, φύλαξης, καθαριότητας, κάλυψης του χώρου με μοκέτα και τέλος η παροχή ηλεκτροδότησης καθώς και η κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος.

 

Με μέριμνα της Οργανωτικής Επιτροπής της ΔΕΘ είναι δυνατή με πολύ λογική αμοιβή, η στελέχωση του περιπτέρου, για όσους επιχειρηματίες επιθυμούν να απασχολήσουν προσωπικό τις ημέρες της έκθεσης, ενώ επίσης η Οργανωτική Επιτροπή της ΔΕΘ έχει μεριμνήσει για τη διάθεση δίκλινων δωματίων σε ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης σε τιμές που δεν ξεπερνούν τα €40 - €50 ανά ημέρα. Να σημειωθεί ότι όσες επιχειρήσεις συμμετάσχουν στην έκθεση, θα έχουν τη  δυνατότητα να διαθέσουν τα προϊόντα τους προς πώληση στο χώρο της, εφόσον τηρήσουν όλες τις προβλεπόμενες από το νόμο, διαδικασίες.

 

Αυτονόητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή, είναι η επιχείρηση να είναι μέλος του Επιμελητηρίου και να έχει εξοφλήσει τη συνδρομή του τρέχοντος έτους (2016). Λόγω των περιορισμένων τετραγωνικών θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.


Είναι ευνόητο, ότι το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών θα προχωρήσει στην υλοποίηση της παραπάνω συμφωνίας ΜΟΝΟ εφόσον τα ίδια τα μέλη του επιδείξουν ενδιαφέρον συμμετοχής. 

 

Προτρέπουμε λοιπόν όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην 81η ΔΕΘ, να στείλουν συμπληρωμένη έως τις 17 Ιουνίου 2016, την επισυναπτόμενη φόρμα συμμετοχής, είτε με e-mail στις ακόλουθες ηλεκτρονικές διευθύνσεις:  dliameti@eea.grpgalanou@eea.gr   ή με τηλεμοιοτυπία (fax) στο νούμερο: 210 3380 211.

 ΠΗΓΗ: ΕΕΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου