Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ , ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Αποτέλεσμα εικόνας για αγωνιστικη κινηση αρτοποιων

Η Αγωνιστική Κίνηση Αρτοποιών  καταγγέλλει  ότι με το σχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό που μας φέρνετε μας στέλνετε  με μαθηματική ακρίβεια στο κλείσιμο και στον αφανισμό, όχι γιατί είμαστε κακοί επαγγελματίες αλλά γιατί δεν αντέχουμε άλλο να πληρώνουμε ως τα μόνιμα υποζύγια τις υπέρογκες  φορολογικές μας και ασφαλιστικές μας εισφορές που μας επιβάλετε , αφού μόνο αυτές κατά περίπτωση μπορούν να ξεπερνάνε και το 70% των εισόδων μας, πλέον ότι άλλο έχουμε να πληρώσουμε πέρα από τα έξοδα διαβίωσης εμάς και των οικογενειών  μας.

Η Αγωνιστική Κίνηση Αρτοποιών  καταγγέλλει την κυβερνητική σας πολιτική, πολιτική της Ε.Ε., η οποία μας έφερε  στην εξαθλίωση μαζί με το σύνολο των  μικρών αυτοαπασχολούμενων, των εργαζομένων, των μικρών αγροτών, των νέων και των γυναικών. 

Καταγγέλλουμε την κυβερνητική πολιτική που εφαρμόζετε και μας οδηγεί  ως  κλάδο στον αφανισμό, προς όφελος των μονοπωλίων, των αλυσίδων, των Super Market. Οδηγείτε με την πολιτική σας στην κυριαρχία της κατεψυγμένης ζύμης στην τροφική αλυσίδα της χώρας , καταστρέφοντας και  οδηγώντας στο κλείσιμο χιλιάδες βιοτεχνικά αρτοποιεία ανά την χώρα.

ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Η Αγωνιστική Κίνηση Αρτοποιών  διεκδικεί:

·         Καμία παραπέρα μείωση των συντάξεων. Αναπλήρωση των απωλειών των προηγούμενων χρόνων. Επαναφορά της 13ης και 14ης σύνταξης.
·         Επιστροφή των αποθεματικών που ληστεύτηκαν  από όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις.
·         Κρατική χρηματοδότηση στα 2/3 των εξόδων του ταμείου.
·         Άμεση επαναφορά των ορίων συνταξιοδότησης στο προηγούμενο καθεστώτος με προοπτική την παραπέρα μείωση τους.
·         Συνταξιοδότηση όλων των ασφαλισμένων που συμπληρώνουν συντάξιμη ηλικία, με βάση τις εισφορές που ήδη έχουν καταβάλει και οριστική διαγραφή των χρεών τους.
·         Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 30%, χωρίς απώλεια  ασφαλιστικών δικαιωμάτων.
·         Θεσμοθέτηση τέλους επί των κερδών των επιχειρήσεων, κλιμακούμενου προοδευτικά, υπέρ του ΟΑΕΕ, για κέρδη άνω των 20.000 €.
·         Πάγωμα των χρεών προς τον ΟΑΕΕ. Κεφαλαιοποίηση των χρεών, χωρίς προσαυξήσεις και πρόστιμα. Μακρόχρονη ρύθμιση,  δόσεις που να μην ξεπερνούν το 10% του  εισοδήματος.
·         Δημόσια και δωρεάν υγειονομική περίθαλψη και πρόνοια.
·         Κατάργηση του νόμου που μας επιβάλλει την εξοντωτική φορολογία 26% από το πρώτο ευρώ και αναδρομική διαγραφή των νόμων που επιβλήθηκαν.
·         Κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος και του ΕΝΦΙΑ
·         20.000€ αφορολόγητο όριο και επιπλέον 5.000€ για κάθε προστατευόμενο μέλος.

·         Επανεισαγωγή του κλάδου στα βαρέα και ανθυγιεινά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου