Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΒΑΛΤΕ ΚΑΡΤΟΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ!






Με αυτό τον τίτλο μας κάλεσε η Συντεχνία Αθηνών στο φύλο της εφημερίδας που εκδίδει Νο 41 ώστε να τοποθετήσουμε μηχανήματα για συναλλαγές με κάρτες συγκεκριμένης τράπεζας με ευνοϊκότερους όρους από τους συνήθεις.
Το ίδιο μας κάλεσε και η Ομοσπονδία μας στην συνεδρίαση της 11ης/10/2015 όπου μας έφερε μια άλλη πρόταση μιας άλλης τράπεζας με λιγότερο ευνοϊκούς όρους από αυτούς της Αθήνας.
Δυστυχώς, όπως πιστεύουμε, οι ενέργειες τους σταματήσανε εκεί, περιορισμένες στις συνδιαλλαγές τους με τις τράπεζες!
Η Αγωνιστική Κίνηση Αρτοποιών καταγγέλλει την τρομοκρατία των τραπεζών και των πολιτικών τους υπηρετών όπου μετά από τα capital controls  επιβάλουν με το έτσι θέλω την επιβολή του ηλεκτρονικού χρήματος. Δεν τους φτάνει η μέχρι σήμερα σκληρή φορολόγησή μας όπου μόνο σκοπό έχει την συνεχή ανακεφαλαιοποίησή τους. Δεν τους φτάνει η πλήρης αποσύνθεση ενός ολόκληρου προνοιακού κράτους για την υποστήριξή τους!
Μας επιβάλλουν τώρα με τα νέα κόλπα τους  τα κάτωθι:
  •     Ένα επιπλέον χαράτσι στους τζίρους μας στα τόσα που μας έχουν επιβληθεί είτε είναι 0,8 %, είτε 1,2%, είτε 1,7%.
  •     Τα χρήματα του ημερήσιου τζίρου μας θα βρίσκονται δεσμευμένα στην τράπεζα για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ανάλογα την συμφωνία, όχι λιγότερο του μηνός με τα μέχρι σήμερα δεδομένα.
  •     Η διαχείριση τους θα γίνεται ηλεκτρονικά αφού συνεχίζει να ισχύει το όριο της εβδομαδιαίας ανάληψης. Περαιτέρω στέγνωμα της αγοράς δηλαδή από ρευστό χρήμα.
  •     Το κυριότερο θα βρίσκετε πάντα ο κίνδυνος να μπαίνει πρώτα χέρι στους τζίρους μας από το ίδιο το κράτος για οφειλές μας προς αυτό και ότι μπορεί να περισσέψει να κινηθούμε περαιτέρω επαγγελματικά.  
Συνάδελφοι, αυτά  είναι τα θέματα που ουδείς από τις συνδικαλιστικές μας ηγεσίες τόλμησε να αγγίξει, να καταγγείλει αλλά αντιθέτως απέκρυψε από εμάς τους συναδέλφους.
Το χειρότερο δε είναι ότι  όλα αυτά  έγιναν με την συγκατάθεση και την υπογραφή της κλαδικής συνδικαλιστικής μας ηγεσίας και όχι μόνο, αφού χωρίς καμία καταγγελία, χωρίς καμία αντίδραση, έτρεξε να βάλει την υπογραφή της σε μνημόνια συνεργασίας με τις τράπεζες με οριοθέτηση του νέου χαρατσιού στον τζίρο μας, ανεξάρτητα του μεγέθους του.
Η Αγωνιστική Κίνηση Αρτοποιών καλεί τους συναδέλφους να συσπειρωθούν μαζί της, ώστε να αντεπεξέλθουμε στις πολιτικές αφανισμού που μας επιβάλουν, αλλά κυρίως τις ηγεσίες μας να αλλάξουν ρότα και να πάψουν να είναι οι διεκπεραιωτές των πολιτικών αυτών στον κλάδο.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου