Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γίνεται «πράξη» το 25άρι για τα καλά σκληρά του κάμπου

Εύκολη υπόθεση τα 25 λεπτά σαν αφετηρία για το σκληρό σιτάρι, με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα στο θεσσαλικό κάμπο. Οι τελευταίες πληροφορίες του Agronews θέλουν τους ενδιαφερόμενους αγοραστές να «χτυπιούνται», γιατί το σύνολο των ενδιαφερομένων για το προϊόν δείχνει να επικεντρώνεται στα καλά σημάδια της Θεσσαλίας, από τη στιγμή που οι καιρικές συνθήκες στην υπόλοιπη Ελλάδα δεν έχουν επιτρέψει τη σπορά ή την καλή ανάπτυξη της παραγωγής

Εκτός από τους εμπόρους, και οι μεγάλες εταιρείες ζυμαρικών κάνουν ότι μπορούν για να «δεσμεύσουν» έγκαιρα ποσότητες.Εκτός από τους εμπόρους, και οι μεγάλες εταιρείες ζυμαρικών κάνουν ότι μπορούν για να «δεσμεύσουν» έγκαιρα ποσότητες.

Ενδεικτικό είναι ότι εκτός της Βόρειας Ελλάδας που έχει βγει εκτός ενδιαφέροντος, θύμα των καταιγίδων αποτέλεσε τις τελευταίες ημέρες και ο κάμπος της Κωπαΐδας.
Εκτός όμως από τους ντόπιους και ιταλούς εμπόρους, αυτοί που προβληματίζονται ιδιαίτερα και θα κάνουν ότι μπορούν για να «δεσμεύσουν» έγκαιρα ποσότητες, είναι οι μεγάλες εταιρείες ζυμαρικών.
πηγή: agronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου