Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2015

Στις 10 Ιούνη δίνουμε αγωνιστική απάντηση! Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ
Συνάδελφοι,
Κάθε μέρα που περνά βλέπουμε να καταρρέουν σα χάρτινος πύργος τα παραμύθια της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τις ¨κόκκινες γραμμές¨ , την  ¨πατριωτική στάση της¨ και τον ανυποχώρητο αγώνα της.
Μέσα σε τρεις μήνες όχι μόνο πήρε πίσω όλες της προεκλογικές εξαγγελίες για τους αυτοαπασχολούμενους, αλλά έρχεται να επιβάλλει νέους αβάσταχτους φόρους. Αύξηση ΦΠΑ, έκτακτη εισφορά, νέα περαίωση και τόσα άλλα, διατηρώντας όλους τους μνημονιακούς νόμους που μας έχουν ματώσει μέχρι σήμερα.
Μπόρεσε και βρήκε χρόνο η ¨αριστερή κυβέρνηση¨ να υπογράψει τετράμηνη παράταση του μνημονίου, να στραγγίξει της τσέπες μας μέχρι το τελευταίο ευρώ, να βάλει χέρι στα χρήματα του ΟΑΕΕ, των ΟΤΑ, των ΔΕΚΟ, των σχολείων, των πανεπιστήμιων. Μπορεί στα νοσοκομεία να λείπουν ακόμα και οι γάζες και οι γιατροί να είναι τρεις μήνες  απλήρωτοι, αλλά το ΔΝΤ πήρε την ¨δόση του¨ δυο μέρες πιο μπροστά. Έτσι ¨αξιοποιούν¨ κάθε μέρα , κάθε λεπτό που τους ¨αφήνουμε  ήσυχους¨.
ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ – ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ
Όπως και να λήξουν τις ¨διαπραγματεύσεις τους¨ εμείς θα κληθούμε να πληρώσουμε το μάρμαρο. Τον όποιο ¨έντιμο συμβιβασμό τους ¨ εμείς θα τον πληρώσουμε όπως τρεις μήνες τώρα πληρώνουμε τη ¨σκληρή διαπραγμάτευση τους.¨
Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΕΙΝΑΙ:
ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – Ε.Ε. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ
ΤΩΡΑ πρέπει να ακουστεί δυνατά και καθαρά η φωνή μας. Να ¨σκεπάσει¨ τις ¨παραινέσεις¨ των συμβιβασμένων για  ¨υπομονή¨ ,¨ κουράγιο¨, ¨ δώσε χρόνο στην κυβέρνηση¨ και τόσα άλλα.
Οι αυτοαπασχολούμενοι  μικροί βιοτέχνες αρτοποιοί αγωνιζόμαστε σήμερα:
·        Για κατάργηση του νόμου φορολόγησης 26% από το πρώτο ευρώ και αναδρομική διαγραφή των φόρων που επιβλήθηκαν.
·        Κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος και του ΕΝΦΙΑ
·        20.000 ευρώ αφορολόγητο και επιπλέον 5.000 ευρώ για κάθε παιδί.
·        Αύξηση της φορολογίας των μεγάλων επιχειρήσεων στο 45%.
·        Κούρεμα των χρεών προς τις τράπεζες κατά 30% για όσους διατηρούν ακόμα την επιχείρησή τους,   και 50% για όσους έκλεισαν.
·        Μείωση των εισφορών στον ΟΑΕΕ κατά 30%, χωρίς μείωση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων.
·        Πάγωμα των χρεών προς ΟΑΕΕ και το δημόσιο, χωρίς προσαυξήσεις και πρόσθετα τέλη. Μακρόχρονη ρύθμιση για το υπόλοιπο ποσό, με δόσεις που να μην ξεπερνούν το 10% του διαθέσιμου εισοδήματος.
·        Καμία κατάσχεση 1ης κατοικίας, αναστολή κατασχέσεων, επαγγελματικής στέγης, μεταφορικών μέσων, τραπεζικών λογαριασμών.
·        Κάτω τα χέρια από τις συντάξεις. Επαναφορά 13ης , 14ης σύνταξης. Να επιστραφούν εδώ τώρα τα κλεμμένα αποθεματικά. Αύξηση της χρηματοδότησης του ΟΑΕΕ από τον κρατικό προϋπολογισμό.
·        Κατάργηση της επιχειρηματικής δράσης στην υγεία. Δωρεάν υγεία - περίθαλψη για όλους.
ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΡΑ!
Η Αγωνιστική Κίνηση Αρτοποιών  καλεί σωματεία και ομοσπονδία να ενώσουν τη φωνή τους, τη δύναμη τους, με όλους αυτούς που καταστράφηκαν και καταστρέφονται από τη βάρβαρη πολιτική που επιβάλλουν η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι κυβερνήσεις της.

Η Αγωνιστική Κίνηση Αρτοποιών σας καλεί σε διήμερο αγώνα.
Στις 10 Ιούνη δίνουμε αγωνιστική απάντηση!
    Προχωράμε σε μαζικές κινητοποιήσεις σε κάθε πόλη της Ελλάδας μαζί με την ΠΑΣΕΒΕ
Στην Αθήνα στις 9 το πρωί στην Ομόνοια
ΑΛΛΑ ΚΑΙ
Μαζί με όλα τα κοινωνικά στρώματα που χτυπιούνται από τις αντιλαϊκές πολιτικές τους στις  11 ΙΟΥΝΗ σε κάθε πόλη της Ελλάδας παλεύοντας τα δίκια μας, παλεύοντας για τη ζωή μας.
                                                                                                    ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου