Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΑΣΕΒΕ : Για τη νέα τραγωδία με τον χαμό εκατοντάδων μεταναστών στη Μεσόγειο



     Αποτέλεσμα εικόνας για μεταναστες

Ανακοίνωση Κάλεσμα
 21/4/2015

   Η νέα τραγωδία με τον χαμό εκατοντάδων μεταναστών στη Μεσόγειο, αναδεικνύει ακριβώς την ευθύνη της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και όσων κυβερνήσεων με την πολιτική τους πρωτοστατούν σε ιμπεριαλιστικούς πολέμους και επεμβάσεις στην Υεμένη, τη Συρία, τη Λιβύη, το Ιράκ και αλλού.
   Τα κροκοδείλια δάκρυα σήμερα ευρωπαϊκών κρατών , που διά των εκπροσώπων των κυβερνήσεών τους εκφράζουν τη θλίψη τους για τον χαμό χιλιάδων μεταναστών στην Μεσόγειο, είναι πρόκληση γιατί οι κυβερνήσεις των χωρών τους έχουν έμπρακτα στηρίξει τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους , και έχουν συνυπογράψει και εφαρμόζουν απόλυτα την πολιτική της Ε.Ε. ενάντια στους μετανάστες.
   Η Σένγκεν, το Δουβλίνο, η Frontex και οι «φράκτες» στον Έβρο, όχι μόνο δεν μπορούν να σταματήσουν φτωχούς και απελπισμένους που εξ αιτίας του πολέμου και των αντιδραστικών καθεστώτων εγκαταλείπουν τις εστίες τους, αντίθετα πολλαπλασιάζουν τα θύματα και τα κέρδη των δουλεμπόρων.
   Η συνένοχη ελληνική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, να αναλάβει την ευθύνη της παίρνοντας άμεσα κάθε μέτρο που θα απαλύνει τον πόνο των μεταναστών που φθάνουν στη χώρα και συγχρόνως να επαναπατρίσει κάθε ελληνική στρατιωτική αποστολή.
   Οι αυτοαπασχολούμενοι να μην παρασυρθούν από τα προσχήματα και την υποκριτική στάση των ιμπεριαλιστών.
   Ο πόνος να γίνει οργή ενάντια στους υπεύθυνους των εγκλημάτων
Καμία συμμετοχή, καμία εμπλοκή στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις που γίνονται και σε αυτές που ετοιμάζονται. Κανένας εργαζόμενος να μην παρασυρθεί από τα προσχήματα των ιμπεριαλιστών.
Απειθαρχία στο Δουβλίνο και τη Σένγκεν, που μετατρέπουν τη χώρα μας σε «αποθήκη ψυχών», εγκλωβίζοντας ανθρώπους. Άσυλο στους πρόσφυγες και ταξιδιωτικά έγγραφα για να ταξιδέψουν όπου επιθυμούν, ανθρώπινοι ανοιχτοί χώροι φιλοξενίας, να κλείσουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, νομιμοποίηση των μεταναστών που ζουν και εργάζονται στη χώρα μας και έχουν αποκτήσει βιοτικούς δεσμούς.
 Καλούμε τους αυτοαπασχολούμενους να συμμετάσχουν την Πέμπτη 23 Απρίλη , 7 μμ στη συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Η πανελλαδική γραμματεία της ΠΑΣΕΒΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου