Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ


Συνάδελφοι-σσες
Η Αγωνιστική κίνηση Αρτοποιών όλη την προηγούμενη περίοδο συνέβαλε ώστε να γίνει η οργάνωση του αγώνα για τα προβλήματα του μικρού βιοτέχνη αρτοποιού ενάντια στους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους και τις πολιτικές που τόσα χρόνια τους εξυπηρετούν , αφανίζοντας εμάς.
Τα μέλη της Αγωνιστικής Κίνησης Αρτοποιών που συμμετέχουν σε όργανα τόσο σε τοπικά σωματεία όσο και σε επίπεδο Ομοσπονδίας δεσμεύονται ότι θα συνεχίσουν στην ρώτα που έχουν χαράξει, πιο αποφασιστικά, πιο δυναμικά, με μεγαλύτερη ορμή, γιατί οι παράγοντες  που οδήγησαν τη συντριπτική λαϊκή πλειοψηφία στη φτώχεια, στην εξαθλίωση και στην απώλεια δικαιωμάτων και κατακτήσεων, βρίσκονται εδώ.
Είναι εδώ τα μονοπώλια, που μαζί με την ΕΕ και τις κυβερνήσεις τους φόρτωσαν τις συνέπειες της κρίσης στις πλάτες μας, και συνεχίζουν να θησαυρίζουν πάνω στα δικά μας συντρίμμια, ενώ η ανάκαμψη των κερδών του μεγάλου κεφαλαίου σημαίνει νέα βάρη στις πλάτες των μικρών ΕΒΕ.
           Η ζωή μας, γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη, τα οικονομικά μας προβλήματα οξύνονται καθημερινά. Ήδη άρχισαν οι εκπτώσεις από τις προεκλογικές υποσχέσεις. Ήδη άρχισαν τα όργανα για “πάταξη της φοροδιαφυγής” που συνήθως σημαίνει νέο κυνηγητό προς τους συναδέλφους που έχουν χρέη. 'Όλοι μας με έκπληξη ακούμε τις κυβερνητικές εξαγγελίες περί καλωδιωμένων φοροκυνηγών. Πάλι εμείς είμαστε οι κακοί φοροκλέφτες όπου κάνουμε κακό στο κράτος. Για τους μεγάλους με τα χρέη δις ούτε κουβέντα.
          Έχουν γίνει θηλιά στο λαιμό μας οι δεκάδες εφαρμοστικοί μνημονιακοί νόμοι που έχουν ψηφιστεί και που η νέα  κυβέρνηση αποδέχεται.
          Είναι εδώ η αναδουλειά. Είναι εδώ τα χρέη στο ταμείο δεκάδων χιλιάδων συναδέλφων. Είναι εδώ οι απειλές και οι κατασχέσεις εργαλείων, μαγαζιών και σπιτιών μας. Είναι εδώ η φορολογία 26% από το πρώτο ευρώ. Είναι εδώ ο φόρος αλληλεγγύης και ο ΕΝΦΙΑ. Είναι εδώ τα χρέη σε τράπεζες και προμηθευτές. Είναι εδώ η απελευθέρωση των επαγγελμάτων και οι πιστοποιήσεις όπως στο ψωμί. Είναι εδώ η κατάργηση της κυριακάτικης αργίας. Ετοιμάζονται να επαναφέρουν οι ίδιοι που μέχρι πρότινος κατηγορούσαν την περίφημη εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ που κατακρεουργεί τα δικαιώματα των μικρών αυτοαπασχολούμενων.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ
Η Αγωνιστική Κίνηση Αρτοποιών καλεί το σύνολο των συναδέλφων σε συσπείρωση δίπλα της, έτσι ώστε να μπορέσει να αντιπαλέψει όλα αυτά μέσα σε αντιμονοπωλιακή κατεύθυνση, όπως ορίζεται μέσα από το πλαίσιο διεκδικήσεων της ΠΑΣΕΒΕ. Μαζί με τους εργάτες, γυναίκες, αγρότες, νέους που πλήττονται το ίδιο από τις ίδιες αντιλαϊκές πολιτικές.
Επίσης καλούμε τα πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια όργανα του κλάδου να πάψουν να είναι θιασώτες αυτών των πολιτικών και να στηρίξουν επιτέλους τα προβλήματα που μαστίζουν το μικρό αρτοποιό.
ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ
 ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου