Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε τιμές ευκαιρίας το ψωμί δεύτερης ημέρας


Τραγική η κατάσταση που διαμορφώνεται καθημερινά με ολοένα και περισσότερους συμπολίτες μας να ζητούν από τους φούρνους ψωμί δύο και τριών ημερών προκειμένου να το πληρώσουν φτηνότερο.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση των συνοικιακών αρτοποιείων όπου είναι πιο εύκολο για κάποιους να ζητήσουν ψωμί δεύτερης και τρίτης μέρας αλλά και για τους αρτοποιούς να ικανοποιήσουν τον πελάτη τους.
“Κοινωνική πολιτική για λίγους”
“Είναι ένα φαινόμενο που παρατηρείται αρκετά συχνά και αποδίδεται στην οικονομική κρίση”, δηλώνει στην εφημερίδα μας ο αρτοποιός Γιώργος Τράνακας, επισημαίνοντας, δε, πως “είναι δύσκολο για εμάς να αρνηθούμε αυτή τη διευκόλυνση που στις περισσότερες των περιπτώσεων το δίνουμε χωρίς να πάρουμε χρήματα”.
Δεν απέφυγε να ασκήσει δριμεία κριτική και στην πολιτική που εφαρμόζεται από την κυβέρνηση αφού “μας ζητάνε κοινωνική πολιτική αλλά μόνο εκ μέρους μας. Εμείς θα πρέπει να είμαστε φθηνοί, εμείς να απορροφάμε τις όποιες αυξήσεις, εμείς να ζυγίζουμε το ψωμί, αλλά όταν ανεβαίνει η τιμή του αλευριού που είναι όλοι αυτοί; Που είναι η κοινωνική πολιτική των βιομηχανιών που αύξησαν την τιμή κατά 0,06€, που είναι το κράτος;”. 

πηγή:
Η εφημερίδα της Ζακύνθου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου