Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Αγωνιστική Κίνηση Αρτοποιών με επιστολή της, ζητά την αλλαγή της σειράς θεμάτων στο Συνέδριο της ΟΑΕ.





 


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ
www.artopoioi.blogspot.com
ΑΘΗΝΑ 1/10/2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Προς  Πρόεδρο ΟΑΕ
           Προεδρείο ΟΑΕ
             Δ.Σ. ΟΑΕ

Με βάση το πρόγραμμα εργασιών και θέματα ημερήσιας διάταξης του 32ου συνεδρίου της ΟΑΕ έχουμε να δηλώσουμε τα κάτωθι :
Το συνέδριο της ΟΑΕ λειτουργεί ως η γενική συνέλευση του οργάνου οπότε η σειρά των θεμάτων όπως έχουν μπει θεωρούμε ότι είναι λάθος αφού πριν συζητηθούν κλαδικά θέματα επιβάλλεται ο διοικητικός απολογισμός και οι τοποθετήσεις των συνέδρων επί αυτού. Στο οποίο πρέπει να δοθεί και η πιο βαρύνουσα σημασία αφού αυτό είναι η εισήγηση τόσο για την χάραξη στρατηγικής για το μέλλον του κλάδου όσο και για το ΤΕΑΑ και την εταιρική ταυτότητα.
Θεωρούμε και εφιστούμε την προσοχή των συνέδρων ότι η σειρά που έχετε βάλει την θεματολογία δεν είναι τίποτα άλλο από το να χαθεί η ουσία του Συνεδρίου - Γενική Συνέλευση, να αποκρυφτεί όσο το δυνατόν περισσότερο ο διοικητικός σας απολογισμός, απολογισμός κατά την γνώμη μας μικρότερος των προσδοκιών του κλάδου και ελλιπέστατος των περιστάσεων που κληθήκατε να αντιμετωπίσετε.
Για το λόγο αυτό ζητούμε την αλλαγή της σειράς θεμάτων στην απογευματινή συνεδρίαση της Κυριακής 5 Οκτωβρίου με αφετηρία τα θέματα Διοικητικός απολογισμός και συζήτηση και τοποθετήσεις Συνέδρων επί του Διοικητικού απολογισμού.         


                                                                                            1/10/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου