Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Αγωνιστική Κίνηση Αρτοποιών χαιρετίζει την αύξηση των δυνάμεων της στο πρόσφατο συνέδριο της ΟΑΕ




 
 Η  Αγωνιστική Κίνηση Αρτοποιών χαιρετίζει και ευχαριστεί τους συνέδρους του 32ου Πανελλαδικού Συνεδρίου της ΟΑΕ για την εμπιστοσύνη που έδωσαν στο μαχητικό ψηφοδέλτιό μας και την μικρή έστω αλλαγή συσχετισμών δυνάμεων μέσα στο Δ.Σ.
Επίσης νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε και τους συνεργαζόμενους αρτοποιούς συνέδρους από την Αθήνα όπου δηλώσανε δίπλα στον αγώνα μας αυτό με την συμμετοχή τους μέσα στο ψηφοδέλτιο μας .
Όλοι μαζί δώσαμε έναν άνισο και δύσκολο συνάμα αγώνα απέναντι σε ένα πολύ καλά στημένο σύστημα ελέγχου των πρωτοβάθμιων σωματείων από την μέχρι τώρα ηγεσία της ΟΑΕ . Μια ηγεσία η οποία βλέποντας την στάση μας και την δύναμη ψυχής που καταθέτουμε καθημερινά όπου συμμετέχουμε, ενώθηκαν σε ένα ψηφοδέλτιο.   
Δυστυχώς για αυτούς δεν καμφθήκαμε ούτε στιγμή και με την δική σας βοήθεια και στήριξη βγαίνουμε πιο δυνατοί και με περισσότερη φωνή απέναντι τους.
Πιστοί στις αρχές μας, στις αξίες μας και στην ηθική μας συνεχίζουμε τον αγώνα που ξεκινήσαμε πριν 3 χρόνια έτσι ώστε να μπορέσουμε να αντιπαλέψουμε όλα αυτά τα οποία μας χτυπούν αλύπητα είτε ως κλάδο, είτε ως στρώμα , είτε ως κοινωνία. Θα συνεχίσουμε να δείχνουμε τον δρόμο του αγώνα σε όλες αυτές τις συμβιβασμένες ηγεσίες όπου το μόνο που κάνουν είναι να βάζουν πλάτες στα μέτρα που συνεχώς περνάνε και αδικούν τις ζωές μας κατάφορα.
Μπροστά έχουμε μια πολύ δύσκολη τριετία, πιο δύσκολη από την προηγούμενη. Να είστε σίγουροι ότι η ψήφος στην Αγωνιστική Κίνηση μόνο χαμένη δεν πήγε, είναι η ψήφος αυτή που θα είναι μπροστά και πρώτη σε όλους αυτούς τους αγώνες που θα δοθούν.
Ευχόμαστε το 32ο συνέδριο να είναι πράγματι το εφαλτήριο της αντεπίθεσης του κλάδου και όχι να μείνουν για ακόμη μια φορά στα μεγάλα λόγια τα οποία μας έχουν συνηθίσει .
Επίσης καλούμε όλους αυτούς οι οποίοι στήριξαν το ψηφοδέλτιο  μας με κάθε τρόπο, να ακολουθήσουν την Αγωνιστική Κίνηση και στον δρόμο του αγώνα, την μόνη διέξοδο και πηγή αισιοδοξίας έτσι ώστε πράγματι να βρεθούμε στην αντεπίθεση στο πλευρό όλης της δοκιμαζόμενης Ελληνικής λαϊκής οικογένειας.
 Η συνεχής συμμετοχή δίπλα μας θα είναι το πιο δυνατό όπλο μας.
                                 Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας,
                               Αγωνιστικής Κίνησης Αρτοποιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου