Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ 32ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΑΕ


                                       

Όλοι μαζί για να ανατρέψουμε
την κατάσταση που κλείνει τα μαγαζιά μας


Αγαπητοί Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,

Σε λίγες μέρες, αρχές Οκτώβρη, πραγματοποιείται το 32ο Συνέδριο Αρτοποιίας. Καλούμαστε όλοι, μέσω των Αντιπροσώπων, να εκλέξουμε τη Νέα Ηγεσία, σε μια περίοδο εξαιρετικά δύσκολη.
Ζούμε την πιο άσχημη μεταπολιτευτική περίοδο σαν κλάδος και σαν λαός γενικότερα.
Εξαθλίωση, κλείσιμο καταστημάτων, συρρίκνωση των παραγωγικών τάξεων, φτωχοποίηση της Ελληνικής Κοινωνίας. Είναι συνειδητή κυβερνητική επιλογή η κατάργηση κατακτήσεων και εργατικών δικαιωμάτων, το κλείσιμο μικρομεσαίων επιχειρήσεων και η εξαφάνιση της αγροτιάς και της κτηνοτροφίας. Στο όνομα πάντα
της ανάπτυξης…
Και ενώ συντελούνται όλα αυτά η ηγεσία μας, μαζί με ΓΣΕΒΕΕ,ΠΑΣΕΓΕΣ, ΓΣΕΕ
κάνουν διαπιστώσεις, αποδέχονται καταστάσεις, χωρίς καμιά αντίσταση.
Καθημερινά είμαστε μάρτυρες στο ξεπούλημα της Αρτοποιητικής Νομοθεσίας. Καμιά αντίδραση στην προσαρμογή της νομοθεσίας στα μέτρα του κεφαλαίου. Καμιά διεκδίκηση για φθηνή ενέργεια. Καμιά προσπάθεια ελάφρυνσης, όσον αφορά στις εισφορές του ΟΑΕΕ. Αντιθέτως ερχόμαστε καθημερινά αντιμέτωποι με ποινικοποίηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τα ταμεία, τον φόβο της κατάσχεσης, χάσιμο των βαρέων και ανθυγιεινών ενσήμων, υπερφορολόγηση, κατάργηση Κυριακής αργίας, χαράτσια, μείωση του τζίρου, λόγω μείωσης της αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών κ.ά.
Για όλα αυτά και πολλά άλλα που θα αναπτύξουμε στο Συνέδριο, σας καλούμε να συσπειρωθείτε μαζί μας στην ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ.
Οι συναισθηματισμοί, οι κομματικοί εναγκαλισμοί έφεραν τον κλάδο και γενικότερα τον λαό, σε αυτή την άσχημη και δυσβάστακτη κατάσταση. Θα είστε συνυπεύθυνοι, αν συνεχίσετε με τις ίδιες επιλογές, αν στηρίξετε την σημερινή ηγεσία, η οποία «έβαλε το χέρι της» στην υλοποίηση της «συγκυβερνητικής» πολιτικής. Δεν πάει άλλο. Δεν ήξερα, δεν άκουσα, δεν είδα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Δυναμώστε το ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Κίνησης Αρτοποιών, για να μπορέσουμε όλοι μαζί να ανατρέψουμε την κατάσταση, που αφανίζει τον κλάδο μας, που κλείνει τα μαγαζιά μας.


Για την ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ
Νικόλαος Σιδηρόπουλος
Σύμβουλος Ομοσπονδίας Αρτοποιών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου