Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΙΤΗΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ




 
 

Καταγγέλλουμε την μεθόδευση του προεδρείου στην ελλειπή ενημέρωση μας για τα οικονομικά του σωματείου. Σε αίτημά μας με αρ. πρωτοκόλλου της ΣΑΑΠΠ 278 της 6/ 6 /2014 ζητήσαμε συγκεκριμένα οικονομικά στοιχεία τα οποία να τα έχουμε στο πρώτο συμβούλιο μετά την σύσταση.
Στις 2/7/2014, ένα μήνα μετά, όπου πραγματοποιήθηκε το πρώτο συμβούλιο δεν μας παρασχέθηκε ούτε ένα από τα 8 οικονομικά στοιχεία που ζητήσαμε με ξεκάθαρο δόλο να αποκρυφτούν συγκεκριμένα στοιχεία από εκλεγμένους συναδέλφους στην διοίκηση της ΣΑΑΠΠ. Εκ τούτου εγκαλούμε την ελεγκτική επιτροπή σε συνεργασία με σύσσωμο το Δ.Σ. να γίνει έλεγχος στην μέχρις σήμερα οικονομική κατάσταση του σωματείου μας, να συγκαλεστεί   εκτάκτως διοικητικό συμβούλιο με μοναδικό θέμα τα οικονομικά, στο οποίο να καλεστεί και το απερχόμενο ταμείο το οποίο  θεωρούμε ότι πρέπει να δώσει διευκρινήσεις και τυχόν εξηγήσεις.  Επίσης να διερευνηθεί περεταίρω που βρίσκονται τα χρήματα από τους ταμειακώς εντάξει των εκλογών.
Να σημειώσουμε επίσης την άρνηση του Προεδρείου ( Πρόεδρος και Γεν. Γραμματέας) στο να μας δοθεί αντίγραφο των πρακτικών των εκλογών της 1ης & 2ης Ιουνίου 2014, εντελώς παράνομα κατά την γνώμη μας, τα οποία πλέον θα τα αναζητήσουμε μόνοι μας.
Τέλος ζητάμε να παραδοθεί προς ενημέρωση του συμβουλίου το πρωτοκολλημένο έγγραφο της ΣΑΑΠΠ με Αρ. Πρωτοκόλλου 439/17-10-2012   
Οτιδήποτε από τα παραπάνω δεν πραγματοποιηθεί ενισχύει την άποψη μας ότι γίνετε απόκρυψη στοιχείων περί των οικονομικών του σωματείου εσκεμμένα και με δόλο.
                                                                                          
Οι Σύμβουλοι της Αγωνιστικής Κίνησης

                                                                                         ΚΑΠΛΑΝΗΣ ΙΑΣΩΝ
                                                                                         ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
                                                                                         ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
                                                                                         ΒΑΡΔΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου