Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίκαλα: Αρτοποιός έψηνε το ψωμί με... δωρεάν ρεύμα!








Τρίκαλα: Αρτοποιός έψηνε το ψωμί με... δωρεάν ρεύμα!


Το παρών άρθρο ανεβαίνει ως είδηση και δεν αποτελεί θέση της Αγωνιστικής Κίνησης Αρτοποιών, απλά θέλει να αναδείξει την δύσκολη θέση των συναδέλφων καθώς και να επιστήσει την προσοχή όλων μας σε τέτοιες πρακτικές.




Διπλά πονηρός ήταν ο ιδιοκτήτης ενός αρτοποιείου στα Τρίκαλα, ο οποίος ηλεκτροδοτούσε παράνομα το κατάστημά του έχοντας παρέμβει στο μετρητή του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.. Για να μην εντοπίζεται η ρευματοκλοπή, είχε ρυθμίσει έτσι το μετρητή ώστε να καταγράφει μόνο το... ένα τρίτο της κατανάλωσης ρεύματος!
Με τον τρόπο αυτό, άγνωστο για πόσο χρονικό διάστημα, πλήρωνε και το ένα τρίτο του λογαριασμού της Δ.Ε.Η.! Η κομπίνα αποκαλύφθηκε ότι στο αρτοποιείο έκαναν έλεγχο κλιμάκιο του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. μαζί με αστυνομικούς της Ασφάλειας και αφαιρέθηκε η «παρέμβαση» στο μετρητή, ενώ συνελήφθη ένας 55χρονος ως προσωρινά υπεύθυνος της επιχείρησης και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.
Ο ιδιοκτήτης του αρτοποιείου, που είναι συγγενικό πρόσωπο του συλληφθέντος, απουσίαζε και αναζητείται για να συλληφθεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας καθώς κατηγορείται για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ θα κληθεί να καταβάλλει τη διαφορά στους λογαριασμούς κατανάλωσης.

πηγή : protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου