Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΓΡΙΑ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΜΑΣ



 


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ
ΠΑΣΕΒΕ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ

Συνάδελφοι – σες,

Τα εκκαθαριστικά των δηλώσεων που μας έρχονται οδηγούν πολλούς από εμάς στην απόγνωση. Δεν ωφελεί κανέναν μικρό ΕΒΕ να κλαίει  τη μοίρα του και να περιμένει να σωθεί από κάποιο θαύμα.

Μόνο με την ενότητα, τη μαζικότητα και την Αγωνιστικότητα των Σωματείων μπορούμε να τους αναγκάσουμε να πάρουν μέτρα ανακούφισης όπως:
Ø Αφορολόγητο όριο στα 20.000 ευρώ, οικογενειακό στα 40.000 ευρώ και 5.000 ευρώ για κάθε παιδί.
Ø Κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος, της εισφοράς αλληλεγγύης, των έμμεσων φόρων ΦΠΑ και ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης, στα είδη διατροφής, εκπαίδευσης, υγείας, του ειδικού τέλους ηλεκτροδοτούμενων δομημένων επιφανειών.
Ø Αναγνώριση των λογιστικών βιβλίων ως μοναδική πηγή προσδιορισμού εισοδήματος κατάργηση κάθε είδους αντικειμενικών κριτηρίων και «περαίωσης».
Ø Μείωση των δημοτικών φόρων και τελών για τις μικροεπιχειρήσεις.
Ø Αύξηση της φορολογίας των μεγάλων επιχειρήσεων στο 45%.
Ø Απαγόρευση της κατάσχεσης πρώτης κατοικίας, για χρέη στο δημόσιο, τις τράπεζες και τους ιδιώτες για τους αυτοαπασχολούμενους που έχουν κλείσει τις επιχειρήσεις τους και βρίσκονται στην ανεργία.
Ø Αναστολή των κατασχέσεων κάθε είδους, επαγγελματικής στέγης, εξοπλισμού, μεταφορικών μέσων κλπ,  για τους αυτοαπασχολούμενους που εξακολουθούν να διατηρούν τις επιχειρήσεις τους, όσο διαρκεί η οικονομική κρίση.
Ø Μακρόχρονη διευθέτηση των χρεών χωρίς προσαυξήσεις και τόκους, με κριτήρια το οικογενειακό εισόδημα και τις πραγματικές δυνατότητες αποπληρωμής.
Ø Απαλλαγή των αυτοαπασχολούμενων από μέρος ή και το σύνολο των χρεών όταν πιστοποιηθεί η μερική ή και πλήρης αδυναμία αποπληρωμής τους, αντίστοιχα.


Μην περιμένουμε απ’ τις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες ΓΣΕΒΕΕ – ΕΣΕΕ και ΟΑΕ να υποστηρίξουν τα αιτήματά μας, βάζουν πλάτη στην κυβερνητική πολιτική.

Ανάλογες αγωνιστικές πρωτοβουλίες πρέπει να πάρουν όλα τα σωματεία και οι Ενώσεις, στην κατεύθυνση της υπεράσπισης των συμφερόντων  των Επαγγελματοβιοτεχνών.
Δυναμώνουμε τα Σωματεία μας, ώστε αυτά να αποτελούν το αποκούμπι για κάθε συνάδελφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου