Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ


kalph leyko c



ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
Οι εκλεγμένοι σύμβουλοι της Αγωνιστικής Κίνησης Αρτοποιών στο συμβούλιο της ΣΑΑΠΠ αιτούμαστε όπως μας δοθούν τα κάτωθι στοιχεία προς ενημέρωσή μας στο πρώτο συμβούλιο που θα γίνει μετά την σύσταση σε σώμα του Δ.Σ. . Παρακαλούμε όπως τα στοιχεία αυτά τα βρούμε μέσα στους ατομικούς μας φακέλους του Δ.Σ. της ΣΑΑΠΠ.
1.      Κατάσταση ψηφισάντων στις τελευταίες αρχαιρεσίες.
2.      Κατάσταση μελών οι οποίοι τακτοποιήθηκαν οικονομικά προκειμένου να ψηφίσουν εκεί.
3.      Κατάσταση μελών που καταβάλανε το δεύτερο τρίμηνο του 2014 προαιρετικά.
4.      Κατάσταση οικονομικών εκκρεμοτήτων της ΣΑΑΠΠ.
5.      Ότι πρωτόκολλο παράδοσης - παραλαβής έχει υπογραφεί ως εκείνη την ημέρα.
6.      Καταγραφή στην επίσημη οικονομική καρτέλα της ΣΑΑΠΠ των εισπράξεων συνδρομών όπως έχουν καταχωρηθεί από τους επίσημα ταμειακώς εντάξει στο μητρώο που παραδόθηκε στην δικαστικό που διενήργησε τις εκλογές της 1ης και 2ης Ιούνη 2014 όπως βεβαιώθηκε από τον Πρόεδρο και Γεν. Γραμματέα
7.      Αναλυτική κατάσταση με τις ανάλογες αποδείξεις τον υποψηφίων οι οποίοι τακτοποιήθηκαν οικονομικά προκειμένου να συμμετάσχουν στις αρχαιρεσίες.
8.      Τα παραστατικά ( ενδεικτικά ) 30 συναδέλφων όπως τους αναφέρουμε παρακάτω όπου υπάρχει η απόδειξη πληρωμής του τελευταίου τριμήνου 2013 και η υπόδειξη τους ως ταμειακώς εντάξει στο μητρώο μελών όπου διενεργήθηκαν οι αρχαιρεσίες του Ιούνη 2014:

Στο σημείο αυτό αναφέρουμε 30 συναδέλφους ενδεικτικά για τους οποίους ζητάμε τα παραπάνω και για ευνόητους λόγους δεν δημοσιοποιούμε τα ονόματα μας.
Σχετικά με το δελτίο τύπου σας σχετικά με την σύσταση σε σώμα σας αναφέρουμε,  το ότι δεν είχαμε υποψηφίους για ελεγκτική επιτροπή δεν μας αναιρεί το δικαίωμα ελέγχου των οικονομικών της ΣΑΑΠΠ από την θέση των συμβούλων της ΣΑΑΠΠ. Όσον αφορά την νευραλγική θέση του ταμία χάρισμα σας. Η πρώτη θητεία μας στο ΔΣ ως ψηφοδέλτιο, μία θητεία όπου μαθητεύσαμε στα κοινά της συντεχνίας λειτούργησε ως σχολείο και μας άφησε μία πικρή εμπειρία συνύπαρξης γύρω από την οικονομικής φύσης συνεργασία μεταξύ μας. Στο κάτω κάτω της γραφής όπως σωστά αναφέρετε έχετε την απόλυτη πλειοψηφία στο συμβούλιο (66,6% ακριβές ποσοστό σας)  άρα και την απόλυτη ευθύνη της οικονομικής διαχείρισης. Για τον λόγο αυτό μην προσπαθείτε να μετατοπίσετε τις ευθύνες σας και να βρίσκετε συνεχώς εξιλαστήρια θύματα όπως πολύ καλά κάνατε στο παρελθόν. Επίσης όπως πολύ καλά θυμάστε εμείς ήμασταν συνεχώς εκεί βάζοντας πλάτη να κρατηθεί το σωματείο όταν άλλοι σημερινοί συνεργαζόμενοι  ερχόντουσαν-φεύγανε και ξαναφεύγανε όταν βλέπανε τα ζόρια.       
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου