Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΝ, ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ

alt

                                                                         
Συνάδελφοι,
Για ακόμη μια φορά πρώτοι  ερχόμαστε να αναδείξουμε,την άσχημη επικαιρότητα  για το κλάδο μας. Αυτό συμβαίνει όχι γιατί εμείς είμαστε οι πιο έξυπνοι αλλά γιατί δεν βλέπουμε καμία αντίδραση από τα θεσμικά κλαδικά μας όργανα.
Μια αναμενόμενη, από όλους τους συναδέλφους που αγωνίζονται καθημερινά στα μαγαζιά τους να τα βγάλουν πέρα, αντίδραση η οποία δεν έρχεται για τον λόγο που έχουμε καταγγείλει πάμπολλες φορές.  Ότι στην ουσία βάζουν πλάτη στο να περνάνε όλα αυτά τα μέτρα εις βάρος μας, με πρωτεργάτη σε αυτό  την Ομοσπονδία μας.
Συνάδελφοι, η κυβέρνηση μας έχει κηρύξει ανοιχτά τον πόλεμο συκοφαντώντας μας μέσα από τα ΜΜΕ που ελέγχει, έχοντας  ξαμολήσει τα μαντρόσκυλα της του ΥΠ.ΑΝ. για να μας τρομοκρατήσει και  όλα αυτά για έναν σκοπό. Να μας πετάξουν έξω από την αγορά έτσι ώστε να κερδίσουν οι βιομηχανίες και τα super markets. Δυστυχώς αυτή τη μάχη έως σήμερα την δίνουμε μόνοι μας ξεχωριστά ο καθένας  αφού έντεχνα ο Κος Μούσιος και οι συνεργάτες του στην διοίκηση της Ομοσπονδίας σιωπούν. Ούτε από αλλού πουθενά φυσικά φωνή, εκτός από κάποιες μεμονομένες.
Φυσικά αφού έχουμε ότι ψηφίζουμε τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Με βάσει τα αποτελέσματα της Αθήνας δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα παραπάνω ούτε για το επικείμενο συνέδριο της ΟΑΕ. Από την άλλη ένα σοβαρό θέμα είναι και η μηδενική ενημέρωση. Ταυτόχρονα η αλλαγή ηγεσίας στο ΥΠ.ΑΝ. ουσία θα είχε με το εάν άλλαζε και η πολιτική την οποία εκπροσωπούν. Το μόνο που ίσως μπορεί να δώσει λίγο παράταση είναι το ότι ίσως βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο αν και δεν το λένε επίσημα.
Αυτό που δεν λένε όμως είναι ότι ήδη δρομολογούνται και νέες αλλαγές στο επάγγελμα αφού τέλη Σεπτέμβρη θα γίνει αξιολόγηση των μέτρων βάση της έκθεσης του ΟΟΣΑ και αν δεν κριθούν επαρκή για τους σκοπούς τους, θα έρθουν και νέα μέτρα- αλλαγές. Ταυτόχρονα μέσω  της Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (ΔΙΕΠΠΥ) όπου εντάσσουν πια και το επάγγελμά  μας θα περάσουν και άλλα μέτρα αλλαγής για τα αρτοποιεία.
Η Αγωνιστική Κίνηση Αρτοποιών, οι ΠΑΣΕΒΙΤΕΣ αρτοποιοί που την απαρτίζουν καταγγέλλουν τόσο τις κυβερνήσεις οι οποίες λειτουργούν με μόνο σκοπό το ξεκλήρισμα του αρτοποιού για τα οφέλη των μονοπωλίων , όσο και τις ηγεσίες των οργάνων με τις επαναστατικές κορώνες προ ψήφισης πολυνομοσχεδίου και με την επικίνδυνη σιωπή μετά.  
Καλούμε τον απλό αρτοποιό που μοχθεί μέσα στο μαγαζί του και δεν έχει να κερδίσει τίποτα παρά μόνο χάνει καθημερινά από τις εφαρμοζόμενες πολιτικές, να συστρατευτεί δίπλα μας διότι η μάχη δεν τελειώνει στις εκλογές αλλά για εμάς είναι συνεχής και καθημερινή, είτε στα μαγαζιά μας, είτε συνδικαλιστικά, είτε στο δρόμο. Μια μάχη που αν δεν δοθεί δεν θα μάθουμε ποτέ αν μπορούμε να κερδίσουμε ή όχι. Ας μην παραιτηθούμε του δικαιώματός  μας αυτού, οδηγούμενοι στον συμβιβασμό και την ήττα που μας επιβάλλει ο Κος Μούσιος με τους συνεργάτες του.
Για την Αγωνιστική Κίνηση Αρτοποιών

Οι Πασεβίτες Αρτοποιοί πανελλαδικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου