Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ : ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ


agelades        Η κοινωνική και οικονομική περιθωριοποίηση των κτηνοτρόφων.                                                                                                 




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ

Η Αγωνιστική Κίνηση Αρτοποιών με αφορμή την συνέντευξη τύπου των ελλήνων κτηνοτρόφων δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή της δίπλα στον έλληνα κτηνοτρόφο. Με πρόφαση την έκθεση του ΟΟΣΑ η ελληνική κυβέρνηση θέλοντας να αυγατίσει τα κέρδη των πολυεθνικών και των μονοπωλίων, ντόπιων και ξένων, σε πλήρη εναρμόνιση και σύμπλευση με την πολιτική της Ε.Ε ξεκληρίζει κλάδους όπως του μικρού αγρότη, του μικρού κτηνοτρόφου, του μικρού αρτοποιού, του μικρού φαρμακοποιού.
Δήθεν νοιάζονται για την ανάπτυξη και για φθηνά προϊόντα. Στην πραγματικότητα νοιάζονται για την ανάπτυξη και τα κέρδη των μονοπωλίων, πιο ξεκάθαρα από ποτέ.  Αν ήταν αλήθεια θα ακολουθούσαν εντελώς διαφορετική πολιτική για φθηνά βασικά διατροφικά προϊόντα και φάρμακα προς όφελος του λαϊκού νοικοκυριού. Το οποίο βομβαρδίζουν με φόρους, χαράτσια, κατασχέσεις και φυλακίσεις. Η βιομηχανία τροφίμων είναι αυτή που κυρίως γέννησε τα μεγαλύτερα διατροφικά σκάνδαλα παγκοσμίως και όχι εμείς.
Θέλουμε να γνωρίζεται ότι στον αγώνα που δίνετε δεν είστε μόνοι σας. Δίπλα σας θα αγωνιστούμε και εμείς με τα ίδια προβλήματα από τις ίδιες πολιτικές. Όπως οργανωμένα επιτίθενται στα δίκαιά μας έτσι οργανωμένα και ταξικά πρέπει να αντισταθούμε. Μαζί με τους εργάτες, τους μικρούς αυτοαπασχολούμενους και αγρότες, τους νέους και τις γυναίκες να περάσουμε στην αντεπίθεση για την ανατροπή των πολιτικών που μας αφανίζουν.
Οι μεγάλες γαλακτοβιομηχανίες, οι οποίες έγιναν μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι, δεν χορταίνουν κέρδη. Απομυζούν εργάτες, αγρότες, κτηνοτρόφους, γυναίκες, νέους και αυτοαπασχολούμενους. Μαζί με τους πολιτικούς τους υπηρέτες, δεν πρόκειται να σταματήσουν πουθενά μπροστά στην δικιά τους ανάπτυξη. Μόνο αν αντιμετωπιστούν μαζικά και νοιώσουν το χαλί να τρέμει κάτω από τα πόδια τους τότε κερδηθούν κάποια αιτήματα. Το πραγματικό όφελος για την ελληνική λαϊκή οικογένεια, την οποία εμείς αντιπροσωπεύουμε και μόνο, θα το αποκομίσει  από έναν άλλο δρόμο ανάπτυξης, έξω από τα κέρδη των μονοπωλίων και τις πολιτικές της Ε.Ε.. Μέσα από τον κεντρικό σχεδιασμό για την κάλυψη των λαϊκών αναγκών και την σοσιαλιστική οικονομική ανάπτυξη. Αυτό το στρατηγικό πλαίσιο πρέπει να ακολουθήσουμε, να δημιουργήσουμε το κίνημα εκείνο όπου θα έρθει σε ανοικτή σύγκρουση με τα συμφέροντά τους.
Δρόμος πια πίσω δεν υπάρχει, όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε τόσο πιο γρήγορα θα κερδίσουμε.      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου