Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ : ΓΙΑ ΟΟΣΑ




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  ΓΙΑ ΟΟΣΑ
Το παραμύθι με την  έκθεση του ΟΟΣΑ συνεχίζει να παίζει δυστυχώς για το επάγγελμά μας, ευτυχώς από την άλλη ο κόσμος δείχνει να μην τσιμπάει στις συκοφαντίες που μας ρίχνει ο Υπουργός Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκης όσο και αν προσπαθούν να δείξουν το αντίθετο τα μεγάλα κανάλια της ενημέρωσης.
Από την άλλη καλά κρατεί η κόντρα ΟΑΕ-Αθήνας στις δικές μας πλάτες κάτι το οποίο δημιουργεί προβλήματα στην ύπαρξή μας. Ο ένας κατηγορεί τον άλλον όπου βρεθεί και εμείς και τους δυο για τις πρακτικές τους συνδικαλιστικής δράσης που επιδίδονται.
Η αλήθεια είναι ότι η Αθήνα βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά και με πολύ λιγότερες δυνάμεις από την ΟΑΕ. Από την άλλη η ΟΑΕ λειτουργώντας καθαρά προσωποκεντρικά δεν δίνει λογαριασμό σε κανένα και εκπροσωπείται από δυο το πολύ τρεις ανθρώπους, μην θέλοντας να υπάρχουν άλλοι μάρτυρες στις κινήσεις τους για να τα παρουσιάζουν όπως θέλουν.
Συνάδελφοι, η Αγωνιστική Κίνηση Αρτοποιών θέλει την βάση ενωμένη αυτή την φορά, να καταγγείλει όλες αυτές τις πολιτικές που μας αφανίζουν, είτε με το έναν τρόπο είτε με τον άλλον, να καταγγείλει τις ηγεσίες που επιδίδονται σε συνεχείς διαλόγους και δεν έχουν καμία αγωνιστική διάθεση και να δώσει βροντερό παρόν στις Γενικές Συνελεύσεις των σωματείων και στις εκλογές, στηρίζοντας συναδέλφους που πραγματικά κινούνται σε αντιμονοπωλιακή τροχιά, απέναντι στις πολιτικές αφανισμού που εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις.
Να στηρίξουν την κοινωνική συμμαχία που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη, μέσα από τις τοπικές γραμματείες της ΠΑΣΕΒΕ και τις λαϊκές επιτροπές στις γειτονιές. Εμείς οι συνάδελφοι της Αγωνιστικής Κίνησης Αρτοποιών δίνουμε πάντα το παρόν στα καλέσματα και καλούμε τον κάθε συνάδελφο να συστρατευτεί μαζί μας στον αγώνα αυτό.  
Υ.Γ. Θα τα πούμε στην Αθήνα απειλήθηκε ο συνάδελφος Σιδηρόπουλος στις Σέρρες από μέλος του Δ.Σ. της ΟΑΕ.  Ανυπομονούμε για την ώρα εκείνη του απαντούμε.

            Για την Αγωνιστική Κίνηση Αρτοποιών
ΙΑΣΩΝ ΚΑΠΛΑΝΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΛΠΟΥΛΗΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΟΥΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου