Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΔΗΛΩΣΗ Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΧΝ...



Σε δήλωση για τις συναντήσεις με την Ένωση Ελληνικού Βιβλίου και με τη Συντεχνία Αρτοποιών Αθηνών και το Σωματείο Αρτοποιών Πειραιά, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας τονίζει:
«Η έκθεση του ΟΟΣΑ και η γραμμή της ΕΕ είναι το ξεκλήρισμα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και η προώθηση της μονοπώλησης και στο γάλα και στα φάρμακα και στο ψωμί και στο βιβλίο, παντού.
Θα πούμε κυριολεκτικά το "ψωμί – ψωμάκι". Θα κλείσουν φούρνοι – αρτοποιεία, για να ενισχυθούν μεγάλοι καπιταλιστικοί όμιλοι. Θα γεμίσουν τα σουπερμάρκετ με κατεψυγμένο ψωμί, αμφίβολης ποιότητας και προέλευσης.
Όχι μόνο δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα οικονομικό όφελος για τον καταναλωτή, αλλά το αντίθετο.
Όπως και η κατάργηση της ενιαίας τιμής του βιβλίου θα βάλει νέα εμπόδια στην έκδοση – διακίνηση – προώθηση του ποιοτικού βιβλίου, νέων συγγραφέων. Θα οδηγήσει σε λουκέτο μαζικά τα μικρά βιβλιοπωλεία, εκδοτικούς οίκους, ενισχύοντας έτσι τα μονοπώλια του κλάδου και η αγορά θα κατακλυστεί από κακής ποιότητας bestsellers».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου