Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΑΣΕΒΕ : ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ





Αθήνα, 17/02/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ


Από την πρώτη στιγμή η ΠΑΣΕΒΕ χαιρέτισε και δήλωσε την στήριξη όλων των αυτοαπασχολούμενων στον δίκαιο αγώνα των αγροτών που βρίσκονται στα μπλόκα. Είναι αγώνας επιβίωσης αυτών και των οικογενειών τους. Είναι αγώνας που αφορά όλο τον λαό, που μπορεί στον 21ο αιώνα να χαίρεται ποιοτικά και φθηνά αγροτικά προϊόντα.
Είναι ένας σκληρός αγώνας ενάντια στην αντιαγροτική πολιτική της ΕΕ, των ελληνικών κυβερνήσεων και των μονοπωλίων. Ενάντια στην φοροληστεία που θερίζει τους φτωχούς αγρότες και ενισχύει τα μεγάλα συμφέροντα στον χώρο. Το έργο το έχουμε ζήσει και εμείς στο πετσί μας.

Η αιτία των προβλημάτων είναι κοινή, άρα και οι αγώνες μας πρέπει να σφυρηλατούν το "όλοι για έναν και ένας για όλους". Γι’ αυτό:

την Τετάρτη 19 Φλεβάρη που οι αγρότες με την Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή αγροτικών μπλόκων κατεβαίνουν στην Αθήνα για να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στις 1 μ.μ. στην πλατεία Βάθη,

καλούμε όλους τους αυτοαπασχολούμενους μαζί με εργαζόμενους, νεολαία και γυναίκες, να εκφράσουν εμπράκτως την αλληλεγγύη τους και να συγκεντρωθούν στις 1μ.μ., στην Ομόνοια απ’ όπου θα κατευθυνθούμε στην συγκέντρωση των αγροτών.

Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΣΕΒΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου