Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ: ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Η Αγωνιστική Κίνηση Αρτοποιών δηλώνει, την αλληλεγγύη της στους αγρότες, οι οποίοι βρίσκονται σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις, ενάντια στις πολιτικές που εφαρμόζονται με σκοπό τον αφανισμό του μικρού αγρότη και την παράδοση της ελληνικής γης σε νέους μεγαλοτσιφλικάδες.
Πολιτικές ίδιες με αυτές που αντιμετωπίζουμε και εμείς οι μικροί αυτοαπασχολούμενοι, όπου μας οδηγούν και εμάς όπως και εσάς στην χρεοκοπία και τον αφανισμό με απώτερο σκοπό να πάρουν την θέση μας στην επιχειρηματική πίτα τα μονοπώλια και τα πολυκαταστήματα.
Συνειδητοποιούμε πλήρως τα αιτήματα σας και για έναν λόγο παραπάνω. Γνωρίζοντας την αλυσίδα στάρι- αλεύρι –ψωμί μπορούμε πλήρως, να καταλάβουμε την εκμετάλλευση που γίνεται στην δικής σας δουλειά, όπως και στην δική μας για να ονομάζονται κάποιοι αλευροΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ.
Ευχόμαστε ο αγώνας σας να γίνει ο φάρος σε έναν γενικό ξεσηκωμό μέσα από την συμμαχία των μικρών αγροτών με τους εργάτες, τους μικρούς αυτοαπασχολούμενους, τις γυναίκες και τους νέους. Θύματα όλων της μεγάλης καπιταλιστικής κρίσης που ζούμε, για μια κοινωνία όπου η ανάπτυξη θα είναι προς όφελος του λαού και όχι των μονοπωλίων.
Η Αγωνιστική Κίνηση Αρτοποιών καλεί, το σύνολο των κλαδικών αρτοποιητικών σωματείων να δηλώσουν την συμπαράστασή τους, στα αγροτικά αιτήματα και να πιέσουν προς πάσα κατεύθυνση έτσι ώστε να γίνουν δεκτά, άμεσα συνδεδεμένα και με το επάγγελμα του μικρού αρτοποιού της γειτονιάς.       

            Για την Αγωνιστική Κίνηση Αρτοποιών
ΙΑΣΩΝ ΚΑΠΛΑΝΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΛΠΟΥΛΗΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΟΥΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου