Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Αγωνιστική Κίνηση Αρτοποιών στηρίζει τις αγροτικές κινητοποιήσεις





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ
ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΑΣ


Η Αγωνιστική Κίνηση Αρτοποιών δηλώνει την υποστήριξη της, στον Αγώνα που ξεκινάνε οι μικρομεσαίοι αγρότες και στηρίζει τα δίκαια αιτήματά τους, άμεσα συνδεδεμένα με το επάγγελμά μας.

Η πολιτική της κυβέρνησης η οποία εφαρμόζει την Κοινή Αγροτική Πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τους ξεκληρίζει από τη γη τους.

Με τα φορολογικά μέτρα, το υψηλό κόστος καλλιέργειας (πετρέλαιο, λιπάσματα, μηχανήματα) και την πληθώρα των εισαγόμενων αγροτικών  - κτηνοτροφικών προϊόντων  τους αναγκάζει είτε να εγκαταλείπουν  μαζικά τα χωριά τους, είτε να μετατρέπονται σε φτηνούς εργάτες γης, στους νέους σύγχρονους τσιφλικάδες που δημιουργεί η ασκούμενη αντιλαϊκή πολιτική

Τα εξοντωτικά μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση Ν.Δ.- ΠΑΣΟΚ, υλοποιούν τις επιταγές και τις κατευθύνσεις της Ε.Ε. και μονοπωλίων στόχο έχουν να φορτώσουν τα βάρη της κρίσης στα λαϊκά στρώματα.

Με τον κοινό Αγώνα μας παλεύουμε ενάντια:
  • Στην άγρια φορολογία και τα χαράτσια που επιβάλλουν σε αγρότες και αυτοαπασχολούμενους
  • Στις δικαστικές διώξεις και κατασχέσεις για χρέη σε Δημόσιο και Τράπεζες.
  • Στις μειώσεις των συντάξεων και στην περικοπή των παροχών Υγείας-πρόνοιας.

Η Αγωνιστική κίνηση Αρτοποιών καλεί το κλαδικό συνδικαλιστικό χώρο, τα Πρωτοβάθμια Σωματεία, την Ομοσπονδία, να δώσουν Αγωνιστικό παρών στις Αγροτικές κινητοποιήσεις και να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους.
Η αγροτική παραγωγή είναι στρατηγικής σημασίας για τον τόπο, για να έχει ο λαός φθηνά και υγιεινά προϊόντα. Έτσι θα φθηνύνει και το ψωμί και όχι με διάφορα τρυκ τύπου ΟΟΣΑ.
Μόνο με την οικοδόμηση της λαϊκής συμμαχίας μπορούμε να βάλουμε εμπόδια και να ανατρέψουμε την πολιτική που μας εξοντώνει.

                           Για την Αγωνιστική Κίνηση Αρτοποιών

ΙΑΣΩΝ ΚΑΠΛΑΝΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΛΠΟΥΛΗΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΟΥΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου