Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η συγκυβέρνηση έδωσε άλλο ένα δείγμα " νομιμότητας"



ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ                                 


                                                    Με εντολή εισαγγελέα μπήκαν τα ΜΑΤ στην ΕΡΤ - ΕΙΚΟΝΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ


ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ «ΟΜΑΛΟΤΗΤΑΣ» ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ!
Η συγκυβέρνηση Ν.Δ. – ΠΑ.ΣΟ.Κ. έδωσε άλλο ένα δείγμα της «νομιμότητας – ομαλότητας» που υπηρετεί, στέλνοντας τα ΜΑΤ να εκκενώσουν το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Τα ΜΑΤ επιτέθηκαν με αγριότητα στους εργαζόμενους που περιφρουρούσαν το κτίριο, έκαναν χρήση χημικών για να τους πετάξουν έξω και προσήγαγαν τέσσερα άτομα, που αργότερα αφέθηκαν ελεύθερα. Κατόπιν κλείδωσαν την κεντρική είσοδο της ΕΡΤ με χειροπέδες!
Καταγγέλλουμε την συγκυβέρνηση και την πολιτική του «ΝΟΜΟΥ και της ΤΑΞΗΣ» που αντιμετωπίζει κάθε αγωνιζόμενο ως τρομοκράτη. Είναι η ίδια πολιτική που καταδικάζει εμάς τους αυτοαπασχολούμενους, επαγγελματίες, βιοτέχνες, μικρούς εμπόρους,  στο κλείσιμο, τις κατασχέσεις και την φτώχια, οδηγεί τους συνταξιούχους στην εξαθλίωση. Η  επίδειξη δύναμης της κρατικής βίας και τρομοκρατίας δεν είναι καινούργια και δεν αφορά μόνο τους εργαζόμενους της ΕΡΤ. Είναι η βία που έχουν γευτεί όλοι όσοι αγωνίζονται για ζωή με δικαιώματα και εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνο όλα όσα επιβάλλουν Ε.Ε. και μονοπώλια: τις μαζικές απολύσεις, το ξεπούλημα των πλουτοπαραγωγικών μονάδων της χώρας (ενέργεια, αμυντικά συστήματα, λιμάνια, νερό) και την εμπορευματοποίηση των πιο βασικών κοινωνικών αγαθών (παιδεία, υγεία, πρόνοια). Είναι γι’ αυτό υπόθεση όλων μας η έμπρακτη καταδίκη της.
Η Αγωνιστική Κίνηση Αρτοποιών εκφράζει την αλληλεγγύη της στους εργαζόμενους της ΕΡΤ. Καλεί τους εργαζομένους να μη φοβηθούν, να οργανώσουν την πάλη τους, γιατί μόνο με οργανωμένο αγώνα, με μαζικότητα, με αντοχή και συνέχεια, μπορούμε να απαντήσουμε στην βαρβαρότητα.
Καλούμε όλους τους αυτοαπασχολούμενους μαζί με τους εργαζόμενους «σε ετοιμότητα», προειδοποιώντας ότι μετά την ΕΡΤ ακολουθούν απολύσεις στα ΕΑΣ και σε άλλες κρατικές επιχειρήσεις, οι κατασχέσεις και η πτώχευση των λαϊκών οικογενειών.
ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ – ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ
                                                                                                                        ΙΑΣΩΝ ΚΑΠΛΑΝΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΛΠΟΥΛΗΣ
                                                                                                                   ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΟΥΡΕΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου