Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Τεκμήριο» θεωρεί η κυβέρνηση τα παιδιά των 150.000 πολύτεκνων οικογενειών!

«Τεκμήριο» για υπερφορολόγηση τα παιδιά των πολυτέκνων

«Τεκμήριο» θεωρεί η κυβέρνηση τα παιδιά των 150.000 πολύτεκνων οικογενειών, όπως τεκμήριο είναι οι πολυτελείς κατοικίες, οι πισίνες και τα κότερα. Αυτό τόνισαν, ανάμεσα στα άλλα, τα μέλη της αντιπροσωπείας της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδας, κατά τη διάρκεια της χτεσινής συνάντησής τους με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, στο προεδρικό μέγαρο. Η αντιπροσωπεία διαμαρτυρήθηκε γιατί με δεδομένο το δημογραφικό πρόβλημα η φορολογική μεταχείριση των πολύτεκνων οικογενειών έχει αποτέλεσμα να γίνεται δυσβάστακτη η ζωή τους. Ζήτησαν την παρέμβαση του Προέδρου για τις μεταγραφές των παιδιών που σπουδάζουν αναφέροντας ότι τα παιδιά των πολυτέκνων που ζήτησαν μεταφορά θέσης ήταν μόλις το 15% αυτών που εγκρίθηκαν οι μεταγραφές τους. Από την πλευρά του ο Κ. Παπούλιας δήλωσε ότι θα κάνει σχετικά διαβήματα στους αρμόδιους υπουργούς.
Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, στα πλαίσια μηνύματός του στην ΑΣΠΕ, είχε τονίσει, ανάμεσα σε άλλα, ότι η αντιμετώπιση του δημογραφικού δεν μπορεί να γίνει αν δεν αντιμετωπιστούν ορισμένοι από τους βασικούς παράγοντες, όπως είναι η φτώχεια, η ανεργία, η ανασφάλεια, το κόστος ζωής κ.λπ. Πρόσθετε δε πως το ΚΚΕ τόσο στη Βουλή όσο και στους αγώνες του λαού και των πολυτέκνων διαθέτει όλες του τις δυνάμεις για την υπεράσπιση του εισοδήματος, της δουλειάς, των κοινωνικών παροχών για δωρεάν Παιδεία, Υγεία, Πρόνοια, φάρμακα. Απαιτεί μέτρα προστασίας των ανέργων, των ανασφάλιστων, στήριξης των νέων ζευγαριών, των μονογονεϊκών και πολύτεκνων οικογενειών για δωρεάν βρεφονηπιακούς σταθμούς, καταβολή των πολυτεκνικών επιδομάτων χωρίς περικοπές, φοροαπαλλαγές, κατάργηση των φόρων στο πετρέλαιο, στο ηλεκτρικό ρεύμα, στο φυσικό αέριο και των χαρατσιών που εξανεμίζουν το ήδη πενιχρό λαϊκό εισόδημα και προκαλούν τεράστια προβλήματα, προκειμένου να αντιμετωπιστούν ακόμα και οι στοιχειώδεις ανάγκες των οικογενειών και των παιδιών τους.
Πηγή : ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου