Συνολικές προβολές σελίδας

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου


Από το Blogger.


Translate

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

  Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκετε ο κλάδος. Οι εξελίξεις τρέχουν πριν προλάβει να στεγνώσει το μολύβι, χωρίς να προλαβαίνουμε να αντι...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΣΕΒΕ

Αθήνα, 19-09-2013
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ
Η ΠΑΣΕΒΕ χαιρετίζει τις δεκάδες αγωνιστικές πρωτοβουλίες που πήραν τα πρωτοβάθμια σωματεία, οι Ομοσπονδίες και οι επιτροπές αγώνα της ΠΑΣΕΒΕ σε όλη την Ελλάδα ανταποκρινόμενα στο κάλεσμα μας για κινητοποιήσεις και συλλαλητήρια, τη Δευτέρα 19-09-2013.
Από την Ξάνθη έως τα Χανιά και από την Κεφαλονιά έως τη Μυτιλήνη επαγγελματίες, έμποροι, βιοτέχνες και συνταξιούχοι έδωσαν, σε πείσμα των συμβιβασμένων ηγεσιών και των μηχανισμών τους, το δικό τους παρόν έξω από Εφορίες και ΟΑΕΕ, παραχώρησαν συνεντεύξεις τύπου και έκαναν μαζικές εξορμήσεις σε μεγάλα εμπορικά κέντρα.
Κάθε μέρα δίνουμε μια δύσκολη μάχη για να κρατήσουμε τα μαγαζιά μας και τους κόπους μιας ζωής όρθια, από την πολιτική λαίλαπα Κυβέρνησης, Ε.Ε. που εξυπηρετεί την κερδοφορία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.
Η κρίση έχει βάθος και διάρκεια και τα αντιλαϊκά μέτρα θα έρχονται με μορφή καταιγίδας. Καθήκον όλων μας είναι η οργάνωση της δικής μας αντεπίθεσης ακόμα πιο σταθερά, ακόμα πιο αποτελεσματικά.
  • Η ανασυγκρότηση του κινήματος και η συνάντησή μας με τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τη φτωχή αγροτιά και τη νεολαία που έχουν κάθε συμφέρον από την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής είναι ο δικός μας μονόδρομος.
  • Είναι αγώνας, καθημερινός, ενάντια στις κατασχέσεις των μαγαζιών και των σπιτιών μας, ενάντια στη φοροληστεία και τις διώξεις για χρέη, για να μην μείνει κανένας συνάδελφος και η οικογένεια του ανασφάλιστοι, για να μην δουλεύουμε από ήλιο σε ήλιο και τις Κυριακές, για να μην τσακιστούν κι άλλο οι συντάξεις μας.  
  • Είναι ένας δρόμος δύσβατος, αλλά είναι ο μοναδικός δρόμος προοπτικής και ελπίδας.
Καλούμε τις γραμματείες της ΠΑΣΕΒΕ μαζί με τα μέλη τους (Σωματεία και Ομοσπονδίες) να κάνουν εκτίμηση της δράσης που ανέπτυξαν για τα συλλαλητήρια της Δευτέρας και να προετοιμάσουν την κλιμάκωση και τη συνέχεια του αγώνα, ενάντια στην πολιτική αυτή και τις συνέπειες της. Η Πανελλαδική Γραμματεία της ΠΑΣΕΒΕ άμεσα θα προχωρήσει σε καινούργιες κινητοποιήσεις και πρωτοβουλίες.
ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΡΟΜΟ
ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΑΜΤΙΩΝ – ΕΜΠΟΡΩΝ – ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ
Η Πανελλαδική Γραμματεία της ΠΑΣΕΒΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου